PALVELUT

PALVELUT JÄSENILLE

 

 

 

 

 

Harjoituspäiväkirja

Käytössäsi on 160 lajin harjoituspäiväkirja, johon voit merkitä kuntoilu/urheilusuorituksesi, seurata päivä/viikko/kuukausi ja vuositasolla harjoitussuoritteita ja tulostesi kehittymistä. Harjoituspäiväkirjasta näet aina myös suoritukseen kuluttamasi energiamäärän ja voit seurata energiankulutustasi.

 

Ruokapäiväkirja

Seuraa energiatasapainoasi

Seuraa vitamiinien ja hivenaineiden saantiasi.

 

Käytössäsi on ruokapäiväkirja. Tsemppaajat-ohjelma laskee niin perusaineenvaihdunnan ja liikuntasuoritusten kulutuksen, kuin tankatut kalorit. Näet joka hetki missä suhteessa energian saantisi on kulutukseen nähden ja voit helposti suunnitella esim. laihdutuksesi.

  • Tsemppaajien energialaskuri kertoo myös syömäsi ravinnon mikrokoostumuksen, mitä vitamiineja, hivenaineita tai rasvahappoja saat liian vähän – tai liikaa. Voit tarkkailla ja muuttaa ruokailutottumuksiasi sen perusteella mitä kehosi tarvitsee.

 

 

 

 

 

Vertaistukitoiminta

Tulemme jatkossa panostamaan vertaistukitoimintaan. Etsimmekin nyt Suomen eri paikkakunnille tsemppaajat-vertaisryhmille vetäjiä. Jos olet jo onnistunut muuttamaan elämääsi esimerkiksi onnistuneesti laihduttamalla, säännöllisellä liikunnalla, tupakanpolton lopettamisella tai lähes millä vaan mielekkäällä ja mukavalla toiminnalla, niin ota yhteyttä. Tsemppaajat.fi antaa foorumin jolla jokainen haluava voi kuljettaa onnistumisen viestiä eteenpäin. Voit avustaa muita muutokseen ja saada siitä itsekin onnistumisen tunteita ja lisämotivaatiota.